Zangles Nijmegen

In 2021 ben ik, en mijn zangschool, verhuisd naar Groesbeek. Ik heb hier een fantastische plek gevonden in een gezellig dorp met de bossen én Nijmegen om de hoek.

Zoals je al op hebt kunnen lezen bij mijn manier van werken, vind ik het heel belangrijk dat iemand zelf de verantwoordelijkheid heeft en neemt voor zijn eigen leerproces. Jij bepaalt wat je wil leren, ik geef je de tools om daar te komen. Ik zal altijd eerlijk zijn over het proces, en over wat de mogelijkheden zijn. 

Aan de hand van wat jouw doel is, en welke manier het best voor jouw werkt, pas ik mijn methode aan. Veiligheid en vertrouwen zijn voor mij tijdens de lessen heel belangrijk. Jij wilt iets nieuws leren en dat kan alleen als je ook het gevoel hebt dat je fouten mag maken.

Om het vertrouwen en de veiligheid te krijgen in het zingen zijn er voor mij 2 dingen nodig. Enerszijds is dat je techniek, dus de tools die je nodig hebt om te kunnen zingen. Anderszijds is dat het vertrouwen in je eigen kunnen versterken. Dit doe ik voornamelijk door snel naar resultaat te werken, zodat je snel verbetering hoort/voelt.

Dus durf jij de verantwoordelijkheid zelf te nemen voor je eigen leerproces, wil je graag snel je doelen wilt bereiken en in een vertrouwde en rustige sfeer stappen maken in jouw zingen?

Boek dan hier een adviesles